Spring naar de inhoud

3500 panelleden

Iedere 6 weken worden onze panelleden uitgenodigd een vragenlijst in te vullen en ontvangen zij een beloning voor hun deelname. Op dit moment hebben we 4 vragenlijsten ingevuld. Er staan de komende maanden nog 8 vragenlijsten gepland! We verwelkomen altijd nieuwe vragenlijstvoorstellen die kunnen worden ingediend. Neem contact met ons op!

Wij kijken ernaar uit om op basis van dit panel betrouwbaar wetenschappelijk onderzoek te doen en een beter inzicht te krijgen in onze samenleving.

Na 8 maanden besloten 3500 Belgen zich aan te sluiten bij The Social Study. En we groeien nog steeds:

Bent u uitgenodigd om deel te nemen aan het panel? Klik hier.

Bent u onderzoeker en geïnteresseerd in meer informatie over de mogelijkheden van The Social Study? Klik hier.

2000 panelleden

4 april 2024

Na 6 maanden besloten 2000 Belgen zich aan te sluiten bij The Social Study. En we groeien nog steeds:

De komende maanden zullen 12.000 willekeurig geselecteerde Belgische inwoners een uitnodigingsbrief ontvangen om deel te nemen aan het Social Study-panel. In deze brief krijgen zij meer informatie over wat dit project inhoudt en worden zij uitgenodigd de welkomstvragenlijst in te vullen. Zo kunnen ze kennis maken met The Social Study en aan het einde van deze vragenlijst beslissen of ze panellid willen worden of niet.

Tegen eind 2024 zal The Social Study uitgroeien tot een panel van 5000 Belgen.